Kätevä vaihdepalvelu yrityksellesi


Jokainen soittaja voi olla mahdollinen asiakas. Puhelimeen ei ole kuitenkaan aina realistisesti mahdollista päästä, vaan älä huoli - ongelmaan löytyy helppo ratkaisu.

Andalundin kautta saat yrityksellesi edulliset ja helppokäyttöiset DNA-vaihderatkaisut, joiden avulla voit parantaa tavoitettavuuttasi. Vaihteen avulla voit esimerkiksi ohjata soittajan automaattisesti kollegallesi tai informoida soittajaa siitä, milloin olet taas tavoitettavissa. Kun käytössäsi on mobiilivaihde, asiakkaiden on myös mahdollista tavoittaa kaikki yrityksesi osastot samasta numerosta. Tällä nostat asiakaspalvelusi laadun seuraavalle tasolle ja varmistat, ettet menetä potentiaalisia asiakaskontakteja!

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista!


Miksi valita DNA-vaihdepalvelu?


Tyytyväisemmät asiakkaat

Tehokas tavoitettavuus on yksi toimivan asiakaspalvelun peruspilareista. Nopeat vastausajat, mutkattomat soittoketjut ja riittävä tiedottaminen lisäävät asiakastyytyväisyyttä huomattavasti.

Kun yritykselläsi on käytössään vaihdepalvelu, soittajien ei tarvitse odotella linjoilla pitkiä aikoja, vaan heidät voidaan siirtää nopeasti seuraavalle vapaalle työntekijälle tai oikealle linjalle. Vaihteen avulla voit myös informoida soittajia tilapäisistä poissaoloista ja kertoa, milloin olet taas tavoitettavissa.

Vähemmän päänvaivaa

Etenkin kiireisinä päivinä voi tuntua siltä, että puhelin soi jatkuvasti. Vastaamatta jättäminen harmittaa, sillä kyseessä voi olla potentiaalinen asiakas.

Vaihdepalvelun käyttöönotto ja tätä myötä asiakaspalvelun virtaviivaistaminen tuovat helpotusta myös työtaakkaan. Vaihde toimii DNA Call -mobiilisovelluksella, jonka käyttäminen on helppoa ja mutkatonta; kiireen sattuessa voit esimerkiksi ohjata puhelut kollegallesi pelkällä napin painalluksella. Toimiva vaihdepalvelu siis säästää työntekijän aikaa, ja takaa paremman työrauhan.

Järkevä hinnoittelu

Valitsemalla DNA-mobiilivaihteen maksat vain siitä, mitä käytät. Kuukausiveloitus perustuu todellisiin käyttömääriin, eikä täysin pilvipohjainen palvelu vaadi kiinteitä investointeja. DNA Call -mobiilisovelluksen käyttöön ei myöskään liity erillisiä maksuja.

Palvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille, ja se skaalautuu saumattomasti kasvun ja muuttuvien tarpeiden mukaisesti.


Katso videolta, miten Vaihdepalvelu toimii.


Ota yhteyttä ja ryhdy hyötymään kaikista puhelinvaihteen eduista - nostamme yrityksesi asiakaspalvelun seuraavalle tasolle!