Tehoa ja turvaa laadukkailla tietoliikennepalveluilla


Varmista liiketoimintasi jatkuvuus turvallisilla ja luotettavilla verkkopalveluilla

Laadukas, nopea ja tietoturvallinen verkkoyhteys on olennainen osa menestyvää yritystoimintaa - etenkin, kun suuri osa työstä tapahtuu nykyään verkossa. Kun yhteydet pelaavat saumattomasti, voi takkuilevan netin sijaan keskittyä olennaiseen, eli omaan liiketoimintaan.

Kustannustehokkain ratkaisu on toki hankkia kaikki ne kokonaispalveluna. Saat kauttamme DNA:n yhdistetyt kiinteän ja mobiiliverkon ratkaisut, operaattoritason tietoturvan ja tietenkin asiantuntevan asiakaspalvelun kätevänä kokonaispalveluna. Tarjoamme ratkaisut joustavasti yrityksesi koon ja tarpeiden mukaisesti. Saat tarvittavat yhteydet myös etätoimistoille, ulkomaille ja pilveen.

Verkkopalveluidemme avulla voit olla varma siitä, että yrityksesi työntekijät pystyvät toimimaan turvallisesti sekä sisäisten verkkoyhteyksien että julkisen netin kautta. Turvatun ja tehokkaan yhteyden varmistaa kymmeniä tuhansia kilometrejä pitkä valokuitukaapeli.


Miksi hankkia tietoliikennepalvelut Andalundin kautta? 

Kätevä kokonaispalvelu

Saat kauttamme kaikki ratkaisut, joilla teet yrityksesi verkko-työskentelystä entistä turvallisempaa ja tehokkaampaa! Kokonaisuus kattaa kaiken huippulaadukkaasta tietoturvasta yhdistettyihin kiinteän ja mobiiliverkon ratkaisuihin ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun.

Asiantuntevaa palvelua

Laadukas ja asiakas-lähtöinen, sinun yrityksesi tarpeet huomioiva palvelu on meille kunnia-asia. Alan 10 vuoden kokemuksen ansiosta voit myös luottaa siihen, että löydämme parhaat ratkaisut vaativimpiinkin tilanteisiin!

Kustannustehokkaat ratkaisut

Kun saat kaikki verkkopalvelut yhdestä paikasta, voit säästää huomattavia summia palveluiden kuluissa! Voit kanssamme asioidessasi myös olla varma siitä, että myymme sinulle vain yrityksellesi tarpeellisia ratkaisuja.


Paranna yrityksesi verkkoturvallisuutta ja tehokkuutta, ja ota yhteyttä Andalundiin - me teemme monimutkaisesta selkeää!