Parhaat puhelinliittymät liikkuvaan työhön

Nopeat ja huolettomat puhelinliittymät yrityksellesi

Työ on monella nykyään hyvin liikkuvaa, ja se vie usein myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Tällöin on toki tärkeää valita sellainen puhelinliittymä, jonka avulla pystyt hoitamaan työt ja asiakaskontaktit myös toimiston ulkopuolella - vaikka kesämökiltä käsin!

DNA Business Rajaton 5G- ja 4G-yrityspuheliittymät ovat tällöin oivallinen valinta. Liittymiin sisältävät kotimaan normaalihintaiset puhelut sekä rajattoman surffailun Suomessa, muissa Pohjoismaissa (Ruotsi, Norja, Tanska) ja Baltiassa (Latvia, Liettua, Viro). Tämän lisäksi kuuluu kiinteä EU-datapaketti, jonka avulla netin käyttö onnistuu hienosti myös muissa EU-maissa.

Voit valita yrityspuhelinliittymän nopeuden työn vaatimusten perusteella. Liittymän hallinta onnistuu kätevästi joko itsepalvelussa tai meidän kauttamme - olemme Andalundilla aina apunasi. Saat kauttamme myös erilaiset lisä- ja yrityspalvelut, kuten DNA Yritysraportit. Nämä raportit antavat sinulle paremman kuvan siitä, miten puhelinliittymää käytetään yrityksessäsi ja mistä kustannukset koostuvat.

Ota yhteyttä ja kerro meille, miten voimme palvella yritystäsi!


Miksi hankkia yrityspuhelinliittymä kauttamme? 

Joustavat ratkaisut

Tarjoamamme DNA-liittymät mukautuvat yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Valittavana on eri nopeuksia, sekä erilaisia lisä-palveluita, joilla pystyt helpottamaan yritysarkea entisestään!

Edullista ulkomaillakin

Kun hankit puhelinliittymän ja liikkuvan laajakaistan meidän kauttamme, pääset surffailemaan Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa täysin rajattomasti! Kiinteä datapaketti kattaa myös muut EU-maat.

Osaava asiakaspalvelu

Voit luottaa saavasi kauttamme ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Yhdessä löydämme varmasti yrityksellesi parhaiten sopivat ratkaisut!


Sisäinen yhteys kuntoon M2M ja IoT Connect -liittymillä


M2M (Machine to Machine) -liittymällä voit yhdistää, käyttää ja valvoa mobiiliverkkoon kytkettyjä laitteita, kuten hälytysjärjestelmiä, tehdaskoneita tai mittareita. Se toimii kätevästi laitteisiin asennettavilla SIM-kortilla (myös NB-IoT- ja LTE-M-laitteissa) ja skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaisesti jopa globaaliin käyttöön - tavoitat jopa 500 verkkoa eri puolilta vain yhdellä sopimuksella!

DNA:n IoT Connect -liittymien avulla pystyt hallinnoimaan laitteita kätevästi etäältä sekä keräämään tärkeää tietoa eri laitteiden toiminnasta. Saat käyttöösi myös markkinoiden johtavan alustan liittymien ja kustannusten hallintaan.


Luota alan ammattilaiseen ja hanki yrityksesi tarpeisiin sopiva puhelinliittymä!