Laadukkaat teleoperaattoripalvelut kaikenkokoisille yrityksille. Voit luottaa kokemukseemme.

Hoidamme yrityksesi kaikki yhteydet kerralla kuntoon. Olemme aina tukenasi ja apunasi.


Toimivilla yhteyksillä ei tarkoiteta vain nopeaa nettiä, vaan myös esimerkiksi asiakaspalvelun laatua parantavia vaihderatkaisuja, työntekijöiden tietoturvaa ja laitteiden välistä kommunikoinnin tehokkuutta. Andalundin tarjoaman monipuolisen palvelukattauksen ansiosta saat kaikki nämä palvelut kätevästi ja kustannustehokkaasti samasta paikasta!

Saat kauttamme esimerkiksi DNA:n nopeat ja huolettomat liikkuvat laajakaistat, joiden avulla työskentely sujuu ongelmitta myös toimiston ja kotimaan ulkopuolella. Työskentely on monella nykyään hyvin liikkuvaa, ja niin tulee olla myös yhteyksien.

Tarjoamme myös yhteyksien tehokkuuden ja turvallisuuden takaavat tietoliikenneyhteydet, kuten operaattoritason tietoturvan, pilvipalvelut sekä kiinteän ja mobiiliverkon ratkaisut. Kaikki palvelut skaalautuvat dynaamisesti yrityksesi koon ja tarpeiden mukaisesti, ja olemme aina apunasi, kun haluat tehdä muutoksia näihin palveluihin.

Andalund auttaa sinua myös löytämään yrityksesi asiakaspalvelutarpeisiin sopivat vaihderatkaisut, joiden avulla soittajat voidaan esimerkiksi ohjata seuraavalla vapaalle työntekijälle. Vaihdepalveluiden hallinnointi on myös erittäin helppoa ilmaisen DNA Call -mobiilisovelluksen kautta!

Soita meille ja kerro, miten voimme yhdessä parantaa yrityksesi yhteyksiä!

Palvelut

Tarjoamme edulliset ja helppokäyttöiset puhelinliittymät ja liikkuvat laajakaistat. Hanki yrityksellesi lisää liikkuvuutta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Saat kauttamme kustannustehokkaat DNA-tietoliikennepalvelut, joilla lisäät yrityksesi tehokkuutta ja turvallisuutta verkossa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.


Yrityksellesi monipuoliset DNA-vaihdepalvelu, joiden avulla voit parantaa tavoitettavuutta ja asiakaspalvelusi laatua. Ota ja yhteyttä pyydä tarjous.