Teleoperaattoripalvelut kaikenkokoisille yrityksille

Yrityksesi tarpeita vastaavaa palvelua.

Jokaisen yrittäjän tavoitteena on toki keskittyä siihen olennaiseen, eli omaan liiketoimintaan. Tällöin erilaisten teleoperaattoriasioiden järjestely ja jatkuva muokkaaminen voi olla turhauttavaa ja viedä tarpeettoman suuren osuuden työaikaa. Valitse silloin Andalund - meiltä hoituvat niin pienten kuin suurtenkin yritysten operaattoripalveluiden kokonaisuuksien rakentaminen.

Olemme DNA:n B2B-edustaja, eli saat kauttamme täysin samat palvelut kuin suoraan DNA:ltakin, lisäksi pääset kanssamme asioidessasi hyötymään myös monista muista eduista. Tavoitteenamme on aina, että asiakkaamme saavat käyttöönsä juuri sen, mitä he tarvitsevat. Toimintamme on ehdottoman asiakaslähtöistä, joten voit olla varma siitä, että toiveesi otetaan huomioon yhteistyömme kaikissa vaiheissa.

Pyrimme aina olemaan tavoitettavissa mahdollisimman nopeasti ja helposti! Asiakkaamme voivat olla meihin yhteydessä kaikissa operaattoriasioissa, olipa tilanne mikä tahansa.


DNA Business mahdollistaa ketterät yrityspalvelut


DNA:n yritysliiketoiminta eli DNA Business on uuden työn edelläkävijä ja ketterä mahdollistaja, joka tulkitsee bisneksen ja teknologian muuttuvia muotoja. DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä, jonka tavoitteena on tehdä asiakkaidensa arjesta mutkatonta tarjoamalla yhteydet, palvelut ja laitteet sekä töihin että koteihin - ajasta ja paikasta riippumatta!


Apunasi lähes 10 vuoden kokemuksella

Andalund Oy Ltd on teleoperaattoripalveluiden moniosaaja, jolta löytyy alalta jo vuosikymmenen ammattikokemus. Olemme osa DNA Business B2B-edustajakenttää, eli kaikki kauttamme saatavat palvelut ovat ehdottomasti alan korkeimpien standardien mukaisia. Palvelemme lähes vuosikymmenen kokemuksella sekä pieniä että suurempia yrityksiä. Saat meiltä muun muassa monipuoliset ja helppokäyttöiset vaihderatkaisut, liikkuvat laajakaistat sekä tietoturvapalvelut.

Pyrimme Andalundilla aina ehdottomaan asiakaslähtöisyyteen, joten voit luottaa saavasi yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja ja henkilökohtaista asiakaspalvelua, ilman pitkiä jonotusaikoja!


"DNA:n asiakkaat toivovat meiltä mahdollisimman laajaa kokonaispalvelua myös jälleenmyyntiorganisaation kautta ja B2B-edustajakentässä Andalund istuu siihen ajatusmalliin erittäin hyvin. DNA:lla on isot odotukset yhteistyölle ja olemme varmoja siitä, että heidän ammattimainen ote tekemiseen näkyy positiivisella tavalla sekä olemassa olevissa että uusissa DNA asiakkuuksissa."

- DNA:n myyntipäällikkö Timo Ruuskanen

Anna alan vahvan ammattilaisen hoitaa yrityksesi teleoperaattoriasiat kerralla kuntoon. Ota yhteyttä ja kysy lisää!